Laden Evenementen

Basis Online cursus voor onzekere, angstige of reactieve honden.
Loop je over straat en hangt je hond blaffend en grommend in de riem als je een andere hond tegenkomt? Moet je constant opletten tijdens de wandeling met je hond of er iets aan gaat komen en zet je je vast schrap voor de confrontatie?
Of misschien hangt je hond piepend in de riem en wil juist acuut naar huis? Dan kan een BAT-cursus verbetering bieden en kan je meer ontspannen je hond uitlaten.
Direct inschrijven (en betalen) voor BAT-Basis of verder lezen.

De beproefde cursus op een nieuwe wijze. Alle theorie is via online lessen (video + werkboek + trainingsdocumenten).  Bij de BAT-Basis werk je zelfstandig, dus zonder facebook ondersteuning. Bij de curus geldt wel dat de eerste les is noodzakelijk om online te volgen voor een goede start, vóórdat je zelf aan de praktijk begint; de overige lessen kan je eventueel op een later tijdstip terugkijken als je op dat moment echt niet kan.

Geen maximaal aantal deelnemers, deze cursus is doorlopend beschikbaar en de online les komt elke week beschikbaar.

Neem contact op als je een vraag hebt of direct inschrijven voor BAT-Basis of verder lezen.

Geaccrediteerd door de SPPD, Platform Professionele Diergedragsdeskundigen, waardoor gedragstherapie/BAT wordt vergoed door diverse dierverzekeraars (bij het juiste pakket).