Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Online cursus met ondersteuning voor onzekere, angstige of reactieve honden.

Loop je over straat en hangt je hond blaffend en grommend in de riem als je een andere hond tegenkomt? Moet je constant opletten tijdens de wandeling met je hond of er iets aan gaat komen en zet je je vast schrap voor de confrontatie?
Of misschien hangt je hond piepend in de riem en wil juist acuut naar huis? Dan kan een BAT-training verbetering bieden en kan je weer meer ontspannen je hond uitlaten
Direct inschrijven (en betalen) of verder lezen.

De beproefde cursus op een nieuwe wijze. Alles theorie is via online lessen (video + werkboek + trainingsdocumenten). Daarbij 2x  ‘live’ via zoom een samenvatting en je kan dan ook gelijk vragen stellen. De eerste les is noodzakelijk om online te volgen voor een goede start voordat je zelf aan de praktijk begint; de overige lessen kan je eventueel op een later tijdstip terugkijken als je op dat moment echt niet kan. In de speciale facebookgroep voor deze cursus volgt nog meer informatie en kan je ook vragen stellen en filmpjes plaatsen voor feedback.

Maximaal 12 deelnemers, zodat je persoonlijke aandacht krijgt in de facebookgroep en tijdens de Q & A .

De online les komt elke keer op maandag beschikbaar en kan je kijken wanneer je wilt. (Dat hoeft dus niet precies op de tijd van dit agenda-item 😉 ) De Q & A is op donderdagavond.

Theorie week 1: maandag 26 oktober online
Theorie week 2: maandag 2 november online
Q & A – 1: donderdagavond 5 november 19.30 tot 20.30 uur
Theorie week 3: maandag 9 november online
Theorie week 4: maandag 16 november online
Theorie week 5: maandag 23 november online
Q & A – 2: donderdagavond 26 november 19.30 tot 20.30 uur
Theorie week 6: maandag 30 november online

Na de cursus is er een mogelijkheid om in te schrijven voor een set-up om alles in de praktijk te oefenen met je hond.

Neem contact op als je een vraag hebt, lees het nog eens na of direct inschrijven.

Geaccrediteerd door de SPPD, Platform Professionele Diergedragsdeskundigen, waardoor gedragstherapie/BAT wordt vergoed door diverse dierverzekeraars (bij het juiste pakket).