Laden Evenementen

Online cursus met ondersteuning voor onzekere, angstige of reactieve honden die uitvallen aan de lijn.

Loop je over straat en hangt je hond blaffend en grommend in de riem als je een andere hond tegenkomt? Moet je constant opletten tijdens de wandeling met je hond of er iets aan gaat komen en zet je je vast schrap voor de confrontatie?
Of misschien hangt je hond piepend in de riem en wil juist acuut naar huis? Dan kan een BAT-training verbetering bieden en kan je weer meer ontspannen je hond uitlaten.


De beproefde cursus op een nieuwe wijze. Alles theorie is via online lessen (video + werkboek + trainingsdocumenten). Daarbij 2x  ‘live’ via zoom een samenvatting en je kan dan ook gelijk vragen stellen. De eerste les is noodzakelijk om online te volgen voor een goede start voordat je zelf aan de praktijk begint; de overige lessen kan je eventueel op een later tijdstip terugkijken als je op dat moment echt niet kan.
In de speciale facebookgroep voor deze cursus volgt nog meer informatie en kan je ook vragen stellen en filmpjes plaatsen voor feedback.

De online les komt 1x per week beschikbaar op de dag dat je ingeschreven hebt en kan je kijken wanneer je wilt. (Dat hoeft dus niet precies op de tijd van dit agenda-item 😉 )
De Q & A is op een donderdagavond en wordt aangekondigd in de facebookgroep. Per cursus kan je meedoen met 2x een Q&A.

Na de cursus is er een mogelijkheid om in te schrijven voor een set-up om alles in de praktijk te oefenen met je hond als dat nog nodig/gewenst is.

Neem contact op als je een vraag hebt, lees het nog eens na of direct inschrijven.

Geaccrediteerd door de SPPD, Platform Professionele Diergedragsdeskundigen, waardoor soms gedragstherapie/BAT wordt vergoed door diverse dierverzekeraars (bij het juiste pakket).