Laden Evenementen

Alleen voor mensen die bij ons de BAT-cursus met praktijk, gedragstherapie of privé-training hebben gedaan. De wandeling is met een kleine groep (max 6 honden) onder begeleiding van ons beide. Dit is een net een stap verder dan de set-up op het veld en meer vergelijkbaar met de dagelijkse praktijk. Dus wil je verder oefenen met andere honden in de nabijheid, dan is dit dé manier om het met begeleiding te doen.

We wandelen in een rustige omgeving. Deze keer is het in de omgeving van Schiphol-Rijk.

De wandeling is in totaal 60 minuten (15 min. voor- en nabespreking, max 45 min. wandelen). Reserveer s.v.p. in je agenda een blok van 13.00 tot 16.00 uur. Bij 6 aanmeldingen is die van 13.00 uur vol en de eerstvolgende aanmelding is dan voor 14.00 uur, etc. Je ontvangt dan nog een bevestiging met de definitieve tijd en uiteraard de routebeschrijving.

Aanmelden (en meteen betalen via ideal) kan via dit inschrijfformulier.

NB:

Voor de cursisten van de cursus BAT-Extra gaan we speciale set-ups organiseren op een ander tijdstip (waarschijnlijk 8 november) met 2 in plaats van 6 honden. Na een eerste set-up geven wij aan of je verder door kan naar de sociale wandelingen. Al bij ons BAT gevolgd en vind je de sociale wandeling wel erg spannend? Dan is de set-up in november een mogelijkheid om weer even te oefenen met 2 honden.