Alleen voor cursisten die de BAT-cursus bij Service4Dogs hebben gevolgd of bij een andere erkende CBATI.

BAT – Vervolg

Na de BAT-cursus is er soms nog behoefte om verder te oefenen of de puntjes op de i te zetten.

Mogelijkheden:

Vervolgsles met jouw hond met een hulphond op onze locatie (Ter Aar)
Een set-up, duurt 45 min. incl. nabespreking

€ 55,- incl. 21% BTW

Neem contact met ons op voor een afspraak.

1 les met 4 honden op het veld op onze locatie in Ter Aar.
Een vervolg set-up met voor- en nabespreking duurt 1 uur.

€ 25,- incl. 21% BTW

De set-ups staan in de besloten facebook groep en daar kan je je ook aanmelden.

Je hebt al stappen gezet met BAT en je hebt toch het gevoel dat jij niet verder kan. Deze cursus richt zich meer op de mens dan op de hond om inzicht te krijgen waar het ‘blijft steken’ en hoe je die laatste hordes kan nemen.

Theorie en praktijk, 3 lessen van een uur met 4 honden op de locatie Ter Aar + de 4e les is een sociale wandeling met alle honden en spreken we af op een dag en tijdstip dat alle deelnemers kunnen.

  • Hierkomen (appel en motivatie);
  • Management in de praktijk en werken met afleiding;
  • Operante conditionering (Kijk en Los/vast met bal aan touw).
  • Veel praktische oefeningen en werken met de motivatie van jouw hond om het vertrouwen van de hond (én mens) te versterken met andere honden in de nabijheid.

Kijk in de agenda voor de startdatum en inschrijven.

Na een tijdje oefenen met BAT ben je zo ver dat je denkt dat jouw hond los kan lopen. Het is dan wel een voorwaarde dat je hond komt als je hem roept. Door dat eerst goed te oefenen / aan te leren geeft dat jou ook meer vertrouwen voor de laatste stap.

Hierkomen/apel bestaat uit 3 lessen van 1 uur met maximaal 4 honden op de locatie Ter Aar. Mix van theorie en praktijk en uiteraard houden we het veilig.

Kijk in de agenda voor een datum en aanmelden.

Startdatum: instroom bij lopende cursus. Graag Ruud even bellen als je wilt instromen: 06 18 20 76 34.

Speciaal voor ex-BAT cursisten dus niet meer dan 4 honden tegelijk. Uiteraard houden we rekening met afstand en andere honden om het veilig en leuk te houden. Juist door de focus van het speuren leert je hond andere honden te negeren en speuren is ook gewoon leuk om te doen voor hond én begeleider.

Detectie is niet specifiek voor ex-BAT cursisten. Toch willen wij het graag noemen. Het verbetert de samenwerking tussen jou en jouw hond én vergroot het zelfvertrouwen van je hond. Daarnaast is het ook enorm leuk om te doen!

Tijdens detectie is jouw hond niet samen met andere honden. Om en om aan de beurt op de locatie Ter Aar of een buitenlocatie.
Tijdens bezoeken van de buitenlocaties (manege, groothandel, etc.) houden we uiteraard rekening met de persoonlijke zone van jouw hond en houden we het veilig.

Meer info: cursus Detectie

Alleen voor mensen die bij ons de BAT-cursus, gedragstherapie of privé-training hebben gedaan. De wandeling is met een kleine groep (4 honden) onder begeleiding van van ons. Dit is een net een stap verder dan de set-up op het veld en meer vergelijkbaar met de dagelijkse praktijk. Dus wil je verder oefenen met andere honden in de nabijheid, dan is dit dé manier om het met begeleiding te doen. .

We wandelen in een rustige omgeving. In eerste instantie rond Heemstede/Hoofddorp en later in het jaar ook in de omgeving van Ter Aar.

De wandeling is in totaal 60 minuten (15 min. voor- en nabespreking, 45 min. wandelen).
Data en inschrijving via de agenda (kies evt. voor Sociale wandeling in het zoekvakje).