Naast de Algemene voorwaarden van Service4Dogs gelden onderstaande voorwaarden bij de BAT-cursus voor deelname met hond op locatie:

Voorwaarden deelname aan de BAT-training met hond (cursus BAT-Samen)

  • Na het inschrijven (betaling) is jouw plek definitief en ontvang je alle informatie.
  • Je partner of vaste verzorger kan indien gewenst ook deelnemen aan de online sessies.

Voorwaarden m.b.t. je hond

BAT is gebaseerd op het verlagen van stress bij je hond. Daarom kan je alleen meedoen als jouw hond niet volledig gestresst wordt van de autorit naar de locatie.

Veiligheid

Bij de BAT-cursus staat de veiligheid voorop. Wij gaan er van uit dat:

  • Je vooraf controleert dat de lijn en het tuig in goede staat zijn en berekend op het gewicht van je hond.
  • Je hond blijft tijdens de gehele cursus aan de (lange) lijn.
  • Je kan je hond onder controle houden (op één plek blijven staan) als je hond plotseling een andere kant op gaat.

Controle en voorspelbaarheid

Tijdens de cursus proberen wij ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk prikkels zijn voor je hond. Dit houdt in dat alleen de cursisten op het veld aanwezig zijn. Partners, kinderen of je andere honden kunnen helaas niet mee (ook niet buiten het veld staan kijken!).

Als een van bovenstaande voorwaarden een probleem is, neem dan vooraf even contact met ons op om te overleggen over een oplossing.

Video’s

De praktijksessie met je hond op de locatie wordt opgenomen op video. Deze kan je dan thuis nogmaals rustig bekijken en ook de video’s van de andere deelnemers van deze cursus. Deze worden gedeeld in de besloten facebookgroep voor deze specifieke startdatum. Door je in te schrijven voor de BAT-Samen geef je ook meteen toestemming dat deze video’s voor de andere cursisten van deze cursus te bekijken zijn.

Wachtlijst

Het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijvingen worden definitief genoteerd na betaling. Indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt, kun je indien gewenst op een wachtlijst geplaatst worden. Mocht iemand annuleren, dan maak je alsnog kans op deelname.

Annuleren

Bij annulering wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 14 dagen voor de cursusaanvang wordt 50% van de deelnamekosten terugbetaald. Na de start van de cursus wordt geen restitutie van de deelnamekosten gedaan.
Annuleringen dienen per mail gedaan te worden. Het wegblijven of mondeling opzeggen van de cursus wordt niet genoteerd als annulering. De cursist blijft het volledige cursusgeld verschuldigd.

Wat als Service4Dogs annuleert?

Indien Service4Dogs om welke reden dan ook (bijv. ziekte of extreme weersomstandigheden) een dag moet annuleren, dan wordt deze dag op een andere datum ingehaald.
De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn om de cursus door te laten gaan, ontvangen de cursisten hierover bericht. De cursist kan aangeven of hij/zij deel wil nemen aan de eerstvolgende cursus óf het inschrijfgeld retour wil ontvangen.

.