Klantreacties

//Klantreacties
Klantreacties2018-07-07T16:43:20+00:00

Klantreacties

Onderstaand de reacties die Service4Dogs per mail heeft ontvangen of die geplaatst zijn op www.facebook.com/Service4Dogs of www.doggo.nl.

Britt met Sep (Heidewachtel)
Super veel geleerd bij Ruud, Yvonne en Laura. We zijn heel anders naar onze hond gaan kijken. De BAT benadering gaf na oefening een enorme verbetering in het aan de lijn lopen met Sep. We zitten nog midden in het proces maar het is weer fijn om Sep uit te laten. Dit dankzij de grote kennis, kunde en duidelijke begeleiding. Dit is eindelijk een methode en begeleiding die bij ons past en werkt.

Edward met Exo (Oudduitse Herder)
Bij Laura de puppy en puber cursus gevolgd. Door de persoonlijke aandacht en prettige benadering (ook in de omgang naar de “baasjes”) is dat heel goed bevallen. Er is veel aandacht voor de beleving en wat minder voor de kunstjes. Beviel me prima! Kijk nu al weer uit naar de vervolgcursus.

Hanna met Robby (kruising Jack Russel)
Ik heb Yvonne en Ruud ervaren als lieve, deskundige mensen die mij en mijn hond zeker hebben geholpen.

Marcella met Ties (Flatcoat)
Geweldig leuke lessen van Laura. Persoonlijke aandacht op het juiste niveau
Wij hebben puppycursus, Pubercursus en de Basiscursus gevolgd ! Top !

Anna met Lola (Kruising)
Mijn lieve, zachtaardige hond begon in toenemende mate andere honden aan te vallen.
Ik voorzag grote problemen, want waar ging dat heen? Op Internet gezocht naar een hondengedragsdeskundige. Tja…en welke kies je dan? Gelukkig heb ik gekozen voor Service4dogs want Ruud en Yvonne zijn heel fijne en uiterst kundige mensen. Mijn hond is nu veel meer ontspannen en daarmee ik ook. Doen!

Belinda met Amber (Golden Doodle)
Onze hond vertoonde omgericht gedrag. In de cursus heeft zij geleerd zelf de keuze te maken om zich af te wenden van de situatie dat haar triggerde. Inmiddels kan zij zich veel meer en sneller ontspannen waardoor zij en wij veel meer van elkaar kunnen genieten tijdens het wandelen. Heel erg bedankt!

Niels met Oddvar (Zwitserse Herder)
Yvonne, Ruud en Laura zijn lieve mensen met verstand van honden en hun taal. Tijdens de BAT lessen weten ze een veilige sfeer te creëren. Dit zorgt voor een goede leeromgeving waarin je optimaal kan oefenen.
Voordat we naar Service4dogs gingen hadden we cursussen en trainingen bij andere hondenscholen gevolgd (ook voor het uitval gedrag van onze hond naar mensen). Zou ik ooit opnieuw een keuze moeten maken waar ik met mijn hond ga trainen, dan is dit zeker weer bij Service4dogs! Er wordt namelijk echt gekeken naar wat je hond probeert te vertellen en hoe jij daar als baas mee om kan gaan. Erg jammer dat de lessen na 6 keer voorbij zijn .
Owjah, wat wij ook belangrijk vinden om te melden is dat de communicatie heel goed verloopt! Tijdens de BAT cursus wordt er dagelijks gereageerd op je vragen en ook later kan je contact met ze opnemen. Heel fijn!

Anouska met Daizee (kruising)
Erg blij dat ik bij service4dogs terecht ben gekomen. Onze hond beginnen we steeds beter te begrijpen en zij wordt daar zelf ook al een stuk relaxter van. Ik vond het erg fijn dat ze je tijdens de training filmen zodat je het eens vanuit een heel ander oogpunt ziet.
Voor vragen kan je altijd terecht. Kortom niet alleen service4dogs maar ook voor de baasjes!

Floor met Freddie (Kruising Wetterhoun)
Met mijn reu van 5 jaar BAT cursus gevolgd. Yvonne en Ruud zijn erg begaan met de honden die bij ze komen. Bij ieder succes zijn ze zelf bijna net zo emotioneel/blij als de eigenaren. Dat zegt denk ik al genoeg. Yvonne heeft daarnaast een humoristische manier van lesgeven waardoor er ook wat af gelachen wordt. Als er iets is hoef je het maar te vragen en je wordt verder geholpen.
Naast BAT doe ik met mijn teefje van bijna 2 jaar Detectiewerk. Ook daarover alleen maar positief. Leuke lessen. Theorie afgewisseld met praktijk. Iedere hond werkt op eigen niveau.

Carla met Nikki (Duitse Herder)
Goed geholpen door Ruud en Yvonne, Nikki is veel rustiger en ik ga ook rustiger over straat.

.

Ans met Boris (Labrador)
In Januari de BAT-cursus gedaan , Ik heb daar veel geleerd maar Boris ook. Het was een leuke cursus , waarin alles goed werd uitgelegd. En nu is het vooral oefenen, soms kom ik nog wel moeilijke situaties tegen, maar het gaat steeds beter. Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb!

Margreet met Teun (Hollandse Herder)
In december de BAT-cursus gedaan bij Yvonne en Ruud. Veel informatie ontvangen , op een prettige en duidelijke manier, goede begeleiding, ook “buiten kantooruren”. Veel geleerd over het “lezen” van mijn hond. Merk nu al positief resultaat, maar dit is pas het begin. Zoals Yvonne zo treffend zei: zie het als stoppen met roken. Het is een gedragsverandering, dus kost tijd.

Simone met Humpie (Chihuahua)
Geweldige lessen veel informatie. Lessen op een prettige manier gegeven. Video om terug te kijken in een woord fantastisch.
.

Desiree met Milou (Border Collie)
Ruud en Yvonne zijn eind November 2016 bij ons geweest voor onze angstige Border Collie Milou. We zijn nu 2 maanden verder en de veranderingen zijn enorm! Ze hebben ons goed geholpen en gaan op deze voet veder om een stabiel hondje van haar te maken. De nazorg vind ik ook fijn dat je ze kan bellen wanneer nodig. Toppers!

Davstabijid met Basta (Friese Stabij)
Service4Dogs is bij ons geweest omdat we merkte dat het niet goed ging tussen onze hond (10 jaar) en ons kleine dochtertje (plus/min 1 jaar). Naast dat we in korte tijd nog nooit zoveel over honden hebben geleerd terwijl wij beide ons hele leven zijn opgegroeid met honden, hebben we ook ontzettend veel inzicht gekregen in wat er nou precies gebeurt met het gevoel van de hond, dus wanneer zij zich angstig of nerveus voelt. Nu, ruim 3 maanden later, merken we echt duidelijk een verschil en we zijn ontzettend blij en dankbaar. Service4Dogs = Top!

Sytse

Tineke met Sytse (Friese Wetterhoun)
Een prettige, vakkundige en ondersteunende BAT-cursus bij Service4Dogs gedaan. Sytse en ik hebben veel geleerd en ook genoeg tools om er na de cursus mee verder te kunnen. Bedankt, Ruud en Yvonne!

Dev

Csilla met Dev (Tibetaanse Terrier)
Veel geleerd van de BAT cursus, veel geduld en oefenen. Je vragen worden duidelijk beantwoord, ook niet BAT vragen. Ruud en Yvonne zijn lieve mensen ze verdaan hun vak. Ze leren je je hond te lezen, iedereen zou met zijn pup zo’n soort puppy cursus moeten gaan doen. Als ik deze manier eerder had geweten was BAT misschien niet nodig geweest. TOP!

Marijan met Ben (Mix Podenco – Herder)
Heel veel geleerd bij Ruud en Yvonne. Erg leuk om te leren om met elkaar om te gaan. Ben en ik begrijpen elkaar nu veel beter. Zoveel profijt door zulke kleine dingen. Erg leerzaam!!

DexBianca met Dex (Kruising Cane Corso)
Veel profijt gehad van de BAT-cursus bij Service4Dogs!! Heel fijne mensen, heel veel van geleerd. Onze Dex kan nu veel beter omgaan met situaties die hij spannend vindt, het werkt niet alleen op de angst voor honden (waarvoor wij de cursus hebben gevolgd) maar ook op andere angsten! Heel erg bedankt Yvonne en Ruud!!

Joke met Bodhi (Tibetaanse Terriër)
Prima begeleiding zowel tijdens als (nu nog steeds) na de BAT-cursus. Mensen die met hart en ziel met hun werk bezig zijn en de tijd nemen om uit te zoeken wat bij iedere individuele hond het beste werkt..

FaraIrene met Fara (Kruising)
Ik heb met mijn hond Fara de BAT training gedaan. Wat ik prettig vond is dat de trainers echt kijken naar de individuele hond. Ook was er veel tijd en aandacht voor de eindeloze reeks vragen van de cursisten!

BoscoShannah met Bosco (Groenendaeler)
Wij hebben met onze hond de individuele BAT-training gedaan. Sindsdien passen we deze methode toe en is het uitvalgedrag aan de lijn aanzienlijk verminderd (hoewel we er nog steeds aan werken). Van Ruud en Yvonne hebben we veel geleerd over hoe we onze hond kunnen ‘lezen’ en wat de dan moeten doen. Voor ons erg leerzaam en inzichtelijk. Fijn is dat je niet alleen terecht kunt met BAT-gerelateerde vragen, maar ook voor andere zaken een beroep op ze kan doen.

MurphySabine met Murphy (Teckel)
Na de BAT cursus reageert onze teckel Murphy minder reactief op andere honden. Maar niet alleen Murphy, ook wij hebben weer heel veel geleerd over hondengedrag. De lessen van Ruud en Yvonne waren helder en duidelijk met veel aandacht voor de ervaringen van de cursisten.

Diesel-BATSandra met Diesel (Australische Herder)
We zijn officieel klaar met de cursus BAT. Maar dat betekend nog niet dat we er al zijn.
Wel kan ik zeggen dat het gedrag en daarbij het uitvallen naar andere honden, bepaalde mensen in bepaalde situaties voor zeker 75% is afgenomen. Diesel is een stuk zekerder geworden en daardoor een heel stuk relaxter en dat uit zich door veel vaker niet meer te reageren en gewoon door te lopen. Natuurlijk is er nog stress en zijn er situaties waarbij het fout gaat maar niet meer zo vaak en veel als 5,5 week geleden.
Service4Dogs en dan in het bijzonder Ruud en Yvonne onwijs bedankt voor jullie kennis en begeleiding wij hebben er heel erg veel aan gehad.
Lees verder op de blog over de ervaringen van Sandra en Diesel.

LubaFie met Luba (kruising)
Ik ben met mijn hond aan de BAT training begonnen met het idee ‘we zullen wel zien wat het ons brengt’. Nu 6 weken later ben ik zó blij dat we dat gedaan hebben. In het begin kleine stapjes vooruit, later zomaar grote vorderingen. Er zal gerust nog wel eens een terugval komen maar ik weet dat ik er dan niet alleen voor sta. Ruud en Yvonne staan altijd klaar met advies om op terug te kunnen vallen..

Birgit: Na de BAT-lezing van Yvonne op 11 april 2015 direct aan de slag gegaan met onze hond. Na de eerste BAT-avondwandeling ging Robin direct rustig in zijn mandje liggen. Normaal gesproken was het ’s avonds na de laatste ronde nog lang ijsberen en piepen. En nu gewoon rust en stilte! En nog steeds! Sinds de lezing ben ik veel meer op de lichaamstaal van Robin gaan letten en kan op deze manier buiten vaak situaties voorkomen waar hij anders over zijn drempel zou gaan.Er is nog veel te leren maar ik heb het gevoel, dat Robin stukken rustiger en meer ontspannen is. Hartelijk dank voor deze lezing en het delen van jouw kennis! Top! 🙂.

Ylva

Karen met Ylva (Jack Russel Terriër)

Gisteren heeft Ylva haar Puppen cursus met vlag en wimpel gehaald. ben erg blij met de manier hoe Service4Dogs hier mee om gaat en de aandacht die er aan besteed wordt. ik ben super trots op mijn kleine meisje. Dank je wel Yvonne..

Lotje

Ester & Anja met Lotje (Chihuahua)
Mijn ervaring met service4dogs is zo goed dat ik het graag aan een ieder zou willen vertellen. Wij kregen Lotje toen ze toch al ong. 1 jaar oud was en het nodige in haar jonge leventje schijnbaar al had mee gemaakt. Bang voor alles. Blafte naar iedereen beet in de schoenen van mensen met uitlaten gilde ze als ware naar andere honden. We hadden toch wat handvaten nodig om te leren hiermee om te gaan. Yvonne heeft veel tijd in Lotje gestopt en ons tips gegeven hoe te handelen. Toen Yvonne Lotje voor de eerste keer zag zei ze gelijk Lotje is heel bang. Na de tips en tijd en vooral veel liefde en geduld is Lotje een heel lief hondje,speelt met andere hondjes,is heel lief voor kinderen, negeert (niet altijd maar dan is het een gewoon blafje, niet gillend) andere honden en rent er vrolijk op los in het bos. Luistert heel goed. Wat een top hondje is onze Lot geworden..

Bianca met Angel en Chica (Chihuahua’s)
Ik wil jullie nog even heel hartelijk bedanken voor de hulp met mijn 2 vechtende Chihuahua’s.
De rust is weer terug in huis en ze hebben de grootste lol samen.
Ook vond ik het prettig dat ik je tussendoor gewoon kon bellen met vragen of opmerkingen. Kortom helemaal TOP!!!!! En vergeet me niet als jullie een chihuahua cursus gaan doen. Groetjes, Bianca..

Brownie en Chico

Jolanda en Whitley met Brownie en Chico (Chihuahua’s)
Even een update van Chico en Brownie. Chico is nog wat angstig. Maar ja, we geven hem nu de aandacht die hij nodig heeft, dat vind hij wel fijn. Het is en blijft denk ik een schoothondje.
Brownie is nu echt een hond, zo grappig wat hij is veranderd. Hij loopt los naar het park, hij wacht bij de stoeprand. Houdt ons nu ook wat beter in de gaten. Hij blijft wel soms blaffen maar daarbij daagt hij ook weer uit, hij zoekt in het park echt naar zijn vriendjes, lekker rennen en ravotten. Leuk he dat zo’n beestje zo is opgeknapt..

Mushu

Ruud met Mushu (Chihuahua)
We trainde al geruime tijd met onze hond, maar we kwamen er niet meer uit en dus was het tijd om op zoek te gaan naar een Gedragsdeskundige.
Tijdens het beoordelen van het gedrag van Mushu hebben wij bij ons in de buurt onze ronde gelopen en Yvonne heeft alles in zich opgenomen wat er tijdens de wandeling gebeurde. […] Tijdens de wandeling had Yvonne al aardig wat tips gegeven en zaken die we anders kunnen doen om het voor Mushu leuker te maken. Het was nogal een angstige wereld buitenshuis. Yvonne neemt de tijd om alles goed uit te leggen aan je, snap je het niet legt ze het geduldig nogmaals uit totdat je het snapt.
Een aantal weken later is Yvonne nogmaals bij ons langs geweest om de puntjes op de i te zetten. Hierbij hebben we getraind met een speelgoedhond op afstand. Hiermee konden we het gedrag van Mushu goed zien, en weten wanneer we moesten ‘ingrijpen’. Met onze hond gaat het nu stukken beter dan in het begin. Nogmaals hartelijk bedankt!