Speciaal voor puppy’s

De meeste mensen gaan heel voorzichtig om met hun pas gearriveerde puppy. Uiteraard is zo’n kleintje nog kwetsbaar, maar het is ook de tijd dat ze heel veel en heel snel kunnen leren. Als je wacht met ‘uitleggen’ wat wel en niet mag tot ze een week of 12 zijn dan hebben ze al een aantal dingen geleerd die je liever niet ziet gebeuren (bijv. schoenen kauwen) en doen ze niet wat jij graag wel zou zien (bijv. zindelijkheid).

.
Op een goede hondenschool kan je direct (met 8 weken) komen voor de puppycursus, maar vaak wordt de uitleg over de lessen verspreid en hoor je in les 5 dat je de zindelijkheidstraining meteen bij aankomst van de puppy had moeten beginnen. Ook het socialiseren met andere honden is van belang en dit hoeft niet persé met andere (drukke of grotere) puppen. Juist van een rustige volwassen hond kunnen ze leren hoe het hoort.

In drie sessies leer je veel over het gedrag van honden en jouw puppy, worden de belangrijkste oefeningen en do’s & dont’s toegelicht. Hiermee ontvang je veel informatie voor een goede start van je puppy: jong geleerd is oud gedaan.
Naast de praktijk krijg je ook de meest belangrijke theorie in een cursusmap en een puppy-certificaat.

NB. Start zo snel mogelijk met een puppy-les. De 3 lessen volgen elkaar snel op (de tijd dringt bij puppy’s) en de spreiding in tijd is maximaal 3 maanden (indien korter niet kan wegens omstandigheden).
Indien je al gebruik hebt gemaakt van het preventie-advies is een verkorte training mogelijk.

De Puppy Start Training begint wanneer jij dat wilt. Neem contact op om een afspraak te maken.

180,- (incl. 21% BTW, excl. reiskosten*), voor 3 lessen, incl. theorie en hand-outs.

*Reiskosten: Voor de reiskosten wordt  € 0,30 per gereden km. in rekening gebracht en berekend vanaf 2014 CJ Haarlem, respectievelijk vanaf 2461 EC Ter Aar. Afhankelijk van waar wij zijn die dag.
Indien de reistijd meer dan een half uur is, worden in overleg extra kosten in rekening gebracht. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht.