Puber- en Basiscursus

//Puber- en Basiscursus
Puber- en Basiscursus 2018-02-05T21:34:36+00:00

Puber- en Basiscursus

Vervolg op de Puppy-cursus

  • Puber cursus
    Na de Puppy cursus is jouw pup bijna 5 maanden en klaar voor de Puber cursus. Rond deze leeftijd gaan de pups de wereld anders bekijken. Nu is 85% van zijn hersenen ontwikkeld en alle (hopelijk goede) indrukken zijn opgeslagen. Vanaf deze leeftijd is niet alles vanzelf meer leuk en interessant en voorzichtigheid (of angst) wordt nu de eerste reactie op nieuwe dingen. Om ze door deze gevoelige periode heen te helpen krijgt dit in de cursus de nodige aandacht. Ook wat jij kan doen om je puber buiten de training te begeleiden.
    Bij honden van deze leeftijd hebben ook de hormonen veel invloed op hun gedrag. Reuen weten zich soms geen raad met hun lijf en teefjes kunnen spontaan van karakter veranderen. Voorkomen van ongewenst gedrag en een duidelijke, consequente houding van de begeleider helpen de puber door deze moeilijke periode. Gedurende deze cursus helpen wij om je hond deze periode op het spoor te houden.
    De Pubercursus is 9 lessen van 45 min. De lessen zijn een mix van theorie en praktijk en er zijn maximaal 6 honden per cursus. Zo krijgt jouw puber een goede basis om op te groeien tot stabiele, sociale en blije hond.
  • Basiscursus (ouder dan 6 maanden)
    Deze cursus gaat verder met de opvoeding en de honden leren nieuwe oefeningen. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die met hun hond bij ons nog geen cursus hebben gevolgd of een herplaatser uit het asiel hebben. Elke combinatie wordt op zijn eigen niveau begeleid, ook als de pubertijd nog niet over is of de hond uit het buitenland komt. De Basiscursus is 9 lessen van 60 min. De lessen zijn een mix van theorie en praktijk en er zijn maximaal 6 honden per cursus. Zo krijgt jouw hond voldoende aandacht en kunnen de oefeningen op maat worden aangeboden.

Vragen? Bel of mail ons voor overleg en/of informatie.

Startdata en kosten: Zie Agenda.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Vergeet niet binnen 5 werkdagen het inschrijfgeld over te maken o.v.v. ‘Naam cursus + startdatum + jouw naam’ naar NL03SNSB0853759863 t.n.v. Service4Dogs.
De inschrijving is definitief zodra de betaling binnen is (zie ook voorwaarden). Na betaling ontvang je een bevestiging en meer informatie.